Ofertele de toamna ale programului "Litoralul pentru Toţi"

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) lansează programul "Litoralul pentru Toţi", ediţia de toamnă 2014.

Programul se adresează tuturor românilor care vor o vacanţă pe litoral, între 1 şi 28 septembrie, la tarife scăzute faţă de sezonul estival.

Tarifele maximale propuse pentru oferta  specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie sunt:

205 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* cu mic dejun
425 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* cu mic dejun
485 lei / 6 N /  pers. Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, ajung până la:

Hotel 3* ALL INCLUSIVE: 765 lei / 5 N/ pers.
Hotel 4* ALL INCLUSIVE: 875 lei / 5 N/ pers.
Hotel 5 *ALL INCLUSIVE: 985 lei / 5 N/ pers.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta ediţie (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la:

159 lei / 6 N /  pers. Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 N /  pers. Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 N /  pers. Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 N /  pers. Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N /  pers Hotel 5 * cu mic dejun
             
Până acum s-au înscris în program 26 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral (opt hoteluri de două stele, 12 hoteluri de trei stele, şase hoteluri de patru stele) care pun la dispoziţie un număr de 1.986 de locuri pe serie. Pachetele vor fi vândute de peste 30 de agenţii de turism din toată ţara.

Detaliile privind agenţiile de turism şi hotelurile incluse în program se găsesc pe site-urile: www.anat.ro, www.fptr.ro, www.asociatia-litoral.ro.

"Venim în întâmpinarea turiştilor care nu au ajuns încă pe litoralul românesc cu pachete de vacanţă la preţuri excepţionale oferite prin programul 'Litoralul pentru Toţi', mai ales că se anunţă vreme frumoasă pentru luna septembrie. Îi îndemnăm să meargă pe litoral în număr cât mai mare. Programul oferit de agenţiile de turism şi hotelieri este o soluţie de vacanţă ieftină şi bună pentru toate categoriile de turişti", declară Lucia Nora Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

În condiţiile în care prognoza meteo pentru luna septembrie este favorabilă, ne aşteptăm ca aproximativ 10.000 de turişti să beneficieze de programul "Litoralul pentru Toţi".

"La finalul unui veri în care vremea nu a ţinut cu noi, încercăm prelungirea sezonului estival, oferind tuturor românilor posibilitatea de a petrece o săptămână pe litoralul românesc. În derularea programului 'Litoralul pentru Toţi' se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deşi nu există niciun suport din partea autorităţilor cu privire la reducerea taxelor aferente programului, acesta continuă, fiind văzut de noi ca o obligaţie morală faţă de românii care aşteaptă să se înscrie în fiecare ediţie, pentru a profita de un sejur pe litoral la tarife scăzute", declară Dragoş Raducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, şi în septembrie turiştii pot vizita gratuit mai multe obiective turistice din judeţ: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.

"Programul 'Litoralul pentru toţi' se află la cea de-a 15-a ediţie ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă", declară Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu