Apari aici

Hartis News este un blog al hartis.ro, un site cu Harta Turistica a Romaniei. In acest blog puteti afla noutati despre hartis.ro dar si stiri turistice din Romania. In plus, publicam articole despre locuri interesante de vizitat in tara noastra dar si articole despre locuri de cazare neobisnuite sau deosebite.

Daca reprezentati o asociatie turistica sau o institutie administrativa (primarie, prefectura, consiliu judetean etc.) si doriti sa promovati un eveniment sau un obiectiv de interes turistic, puteti sa ne trimiteti propunerea cu ajutorul Formularului de Contact de mai jos.

La fel, daca sinteti proprietarul unei unitati de cazare neobisnuite (gen: casa in copac, hotel de gheata etc.) sau amplasata intr-o zona deosebita, puteti, deasemenea, sa ne trimiteti o propunere prin acelasi formular.

Propunerea trebuie sa contina o descriere, destul de concentrata, a obiectivului propus, precum si citeva fotografii ale acestuia (maxim 3). Adaugati si date de contact sau de orientare. Retineti ca hartis.ro are peste 8000 de obiective indicate pe harta, asa ca, s-ar putea sa fiti deja aparut in Harta Turistica. Daca nu, accesati siteul hartis.ro si intrati pe pagina "Inscriere pe harta" si inregistrati-va acolo prin formularul pus la dispozitie.

Ne rezervam dreptul de a alege ce propuneri ale dumneavoastra vom posta sau nu. Toate aparitiile in blog se fac gratuit!


FORMULAR DE CONTACT

Nume
E-mail*
Mesaj *


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu