Parc Aventura Dragus in apropiere de Manastirea Brancoveanu

Foto: www.aventura-dragus.ro
Comuna brasoveana Dragus devine o atractie turistica atit pe timp de vara cit si pe timp de iarna. Pe linga vizitarea Manastirii Brancoveanu, turistii pot sa se distreze in noul parc de aventura care se inaugureaza in aceste zile. Situat linga pirtia de ski, Parc Aventura Dragus dispune de 3 trasee de dificultate progresiva si un panou de catarare disponibil atat pentru copii dar si pentru adulti, teren de minigolf ,tir cu arcul. O noutate o constituie traseul compus exclusiv din coborari in tiroliana cu o lungime totala de 500 m. Acesta poate fi parcurs de orice turist indiferent de greutate sau varsta deoarece nu necesita efort mare la utilizare. Fiecare traseu are o anumita treapta de dificultate care este simbolizat de o culoare specifica, iar siguranta este mereu pe primul loc.

Cele trei trasee de tip aventura, de diferite dificultati, pentru copii si pentru adulti si traseu tiroliene. Traseele au toate elementele de siguranta si sunt accesibile si pentru cei experimentati dar si pentru incepatori. Dificultatea acestora este progresiva, iar siguranta dumneavoastra este pe primul plan.

Pentru cei mai experimentati sau pur si simplu pentru curajosi, se pune la dispozitie panoul de catarare/alpinism. Panoul este de dificultate medie si indeplineste toate normele de siguranta.

Pentru expertii aventurilor, se pune la bataie si un plus de adrenalina, prin activitatile de tir cu arma. Acesta activitate este atent supravegheata, dar nu periculoasa. Pentru indragostitii de tir este insa, un plus care va face diferenta.

Una dintre activitatile de relaxare din Aventura Parc Dragus, este cea de tragere cu arcul. Turistii au la dispozitie toate instrumentele necesare, instructor si supraveghetor, tintele si timpul de calitate. De restul, trebuie sa va ocupati dumneavoastra.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu