A inceput o noua editie a programului "Vacanţă la ţară"

A.N.T.R.E.C. Romania anunta derularea ediţiei a XXIII-a a programului "Vacanţă la ţară" în perioada 23 martie - 13 iunie 2014 (exceptand perioada de Paste si 1 Mai). Ca în fiecare an, acest program este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – A.N.T.R.E.C. România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) a propus valorificarea acestuia si prin agentiile de turism membre, ca si in toamna trecuta. Iata care sunt tarifele practicate de catre pensiuni pentru actuala editie a programului “Vacanta la tara”: - pensiuni de 2 margarete 150 lei/ persoană - pensiuni de 3 şi 4 margarete 195 lei/ persoană - pensiuni de 5 margarete 250 lei/ persoană

In tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va incheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervarile se pot face direct la pensiune, prin agentiile membre A.N.A.T. sau prin filialele A.N.T.R.E.C. participante la program, care, în prima fază, sunt: Argeş, Alba, Braşov, Covasna, Maramureş, Suceava, Mehedinti, Neamţ. Pe parcurs vor mai adera si alte pensiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu