In Poiana Brasov se poate schia deja!

Incepind de azi, 14 decembrie, pârtiile Sulinar, Drumul Roşu, Bradul şi partea superioară a pârtiei Lupului, sint la dispozitia schiorilor care vin in Poiana Brasov. Starea zăpezii este foarte bună iar stratul de omat măsoară aproximativ 40 de cm. Pentru înzăpezirea pârtiilor s-au folosit instalaţiile de producere a zăpezii artificiale şi peste 60.000 de m.c de apă.

 Deocamdata, următoarele instalaţii pe cablu sunt funcţionale: Telecabina Kanzel, telegondola, Telescaunul Ruia şi Teleschiul Bradul. Derdelusul a fost si el "luat in primire" de amatorii de sanius. Temperatura in timpul zilei a sarit de zero grade. Asa s-ar parea ca va fi si in zilele urmatoare, cind in timpul noptii, totusi, se vor inregistra temperaturi negative care vor pastra stratul de zapada.

Primaria Brasov precizeaza ca deschiderea partiilor nu inseamna si deschiderea oficiala a sezonului de schi, eveniment care urmeaza a avea loc in perioada urmatoare. Iata care a fost atmosfera azi pe partiile din Poiana Brasov:



Daca vreti sa stiti care sint tarife de acces si numarul de puncte anulate la transportul pe cablu in Poiana Brasov, in sezonul 2013-2014, faceti clic aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu